Despre noi

Cine suntem?

CursuriAutorizatePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Vykyval Estet.

Scoala noastra este autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.

Pe www.cursuriautorizateploiesti.ro puteti sa gasiti lista completa a cursurilor (Coafor, Cosmetica, Machiaj profesional,  Masaj general, Masaj de relaxare si anticelulitic, Reflexoterapie, Stilist Protezist de Unghii – Unghii False) si seminariile (Automachiaj, Stilizare sprancene, Aplicare gene fir cu fir, 2D si 3D, Coafuri speciale, Cocuri si Impletituri, Frizerie) organizate de scoala noastra .

Aici veti avea acces la toate informatiile legate de cursuri, veti descoperi tarife diferentiate si veti fi la curent cu promotiile si noutatile special gandite pentru cursantii nostrii. 

Incercam continuu sa raspundem exigentelor si asteptarilor dumneavoastra si din  acest motiv, conditiile de desfasurare a cursurilor, serviciile si beneficiile oferite de participarea la cursurile organizate de Cursuri Autorizate Ploiesti sunt mentinute la cel mai inalt nivel.

Va asteptam la Scoala noastra pentru a va oferi cursuri autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA), certificate recunoscute national si international (tarile din UE, Norvegia, Elvetia, S.U.A, Canada, Australia, Asia, Noua Zeelanda), preturi avantajoase si diferentiate, posibilitatea de a plati in rate, cursuri fara taxe de examinare sau taxe de eliberare diplome, formatori cu experienta, suport de curs gratuit, sali dotate corespunzator (la nivel european), locatie ultracentrala si multe alte reduceri sau programe de fidelizare.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (prin ANC) si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica.

La inceputul cursului se incheie un contract de formare profesionala, contract in care sunt precizate toate conditiile de desfasurare a cursului, obligatiile beneficiarului, precum si ale furnizorului de formare profesionala. 

Dupa finalizarea cursului, se organizeaza un examen final (proba scrisa si proba practica), examen care nu implica alte costuri pentru absolventii cursurilor noastre.